Luxe stacaravans

Luxe stacaravans op Camping Bella Italia

Wil je meer luxe en comfort dan een basic of standaard stacaravan? De meeste reisorganisaties hebben ook luxe stacaravans in hun aanbod. Met net even dat beetje meer, zoals o.a. betere bedden, grotere koelkast, Nespresso apparaat, meer m², luxe loungeset, afwasmachine, magnetron, satelliet tv, etc.

De luxe stacaravans hebben allemaal een trendy en luxe interieur. De extra’s verschillen per organisatie, dus het is slim om even goed rond te kijken voordat je een luxe stacaravan boekt.

Luxe stacaravans per organisatie

Roan Camping Holidays heeft verschillende luxe stacaravans op Camping Bella Italia. De drie slaapkamer stacaravan Excellent is de meest luxe, met een hoge koelkast, magnetron, en Satelliet TV met Nederlandse zenders. De Excellent is een echt paradepaardje! Vanaf 2018 heeft Roan 2 nieuwe Excellent stacaravans: stacaravan Excellent met afwasmachine, en stacaravan Excellent Lounge (met loungebank en luxe zweefparasol).

Happy Camp heeft 4 luxe stacaravans op Camping Bella Italia. Ten eerste de Happy Premium en Happy Plus, deze stacaravans hebben 3 slaapkamers en zijn luxe ingericht. Ook kun je bij Happy Camp de 2 luxe stacaravans van de camping zelf boeken: stacaravan Mimosa en stacaravan Acacia.

Suncamp holidays heeft mooie luxe SunLodges: ruime, comfortabele en stijlvolle stacaravans. De SunLodges hebben allemaal extra lange en brede bedden, ruime douchecabines en mooie houten terrassen. De bedden in de SunLodge Aspen en SunLodge Redwood zijn 2,10 meter lang, en in de SunLodge Maple zijn de bedden 2,00 meter lang. Ook hebben ze luxe stacaravan Mimosa in hun aanbod.

Selectcamp heeft 2 luxe stacaravans op Camping Bella Italia. De Stacaravan Deluxe is een extra brede stacaravan met 3 slaapkamers, en heeft meer weg van een luxe zomerhuis. Stacaravan Exclusive is het nieuwste type van Selectcamp en heeft 2 slaapkamers. Dit is de luxere uitvoering van de Stacaravan Deluxe en heeft o.a. een Nespresso apparaat.

Neckermann heeft de luxe stacaravans van de camping zelf in hun aanbod. Stacaravan Girasole Suite is de nieuwste en meest luxe stacaravan.

Bij TUI kun je luxe stacaravan Lux van Human Travel boeken. Deze stacaravan is 34 m² groot, is geschikt voor 5 personen en heeft twee slaapkamers. Stacaravan Lux is een nieuwe stacaravan, en er is een barbecue bij de stacaravan aanwezig.

Go4Holiday heeft heel veel luxe en premium stacaravans. Ze hebben stacaravans van veel verschillende aanbieders, met onder andere de luxe stacaravans van Gebetsroither, Albatross, Elle Vacanze, Roan en Happy Camp. Ook hebben ze luxe stacaravan Mimosa (van de camping zelf) in hun aanbod.

Go4Camp heeft 4 luxe stacaravans: stacaravan Casa Adria en de stacaravans Excellent. Casa Adria heeft 2 slaapkamers en is geschikt voor 6 personen. Verder is er in de stacaravan een hoge koelkast, barbecue en koffiezetapparaat aanwezig. De Excellent stacaravans zijn nog luxer met 3 slaapkamers, satelliet-TV (NL zenders) en een half overdekte veranda van 15m². in 2018 zijn er 2 nieuwe Excellent stacaravans bijgekomen, met afwasmachine en loungebank.

Gustocamp heeft verschillende luxe stacaravans op Camping Bella Italia. De stacaravans hebben 2 of 3 slaapkamers en zijn geschikt voor maximaal 6 of 7 personen. Stacaravan Lounge Deluxe en Lounge Deluxe XL zijn de meest luxe, en hebben extra lange bedden, een Nespresso apparaat, magnetron, luxe loungeset en bbq. Deze mooie stacaravans hebben ook een flatscreen en DVD speler. Stacaravan Lounge Deluxe XL is een extra lange en hoge stacaravan, en is nieuw in 2017.

TUI heeft de luxe stacaravans Mimosa, Acacia en Girasole Suite (van de camping zelf) in hun aanbod opgenomen. De Girasole Suite is de nieuwste en meest luxe stacaravan.

Allcamps heeft veel stacaravans van verschillende organisaties in hun aanbod. Hierdoor kun je kiezen uit meerdere luxe stacaravans van o.a.: Albatross, Elle Vacanze, Go4Camp, Roan en Happy Camp.