Luxe stacaravans

Luxe stacaravans op Camping Bella Italia

Wil je meer luxe en comfort dan een basic of standaard stacaravan? De meeste reisorganisaties hebben ook luxe stacaravans in hun aanbod. Met net even dat beetje meer, zoals o.a. betere bedden, grotere koelkast, Nespresso apparaat, meer m², luxe loungeset, afwasmachine, magnetron, satelliet tv, etc.

De luxe stacaravans hebben allemaal een trendy en luxe interieur. De extra’s verschillen per organisatie, dus het is slim om even goed rond te kijken voordat je een luxe stacaravan boekt.

Luxe stacaravans per organisatie

Gustocamp heeft verschillende luxe stacaravans op Camping Bella Italia. De stacaravans hebben 2 of 3 slaapkamers en zijn geschikt voor maximaal 6 of 7 personen. Stacaravan Lounge Deluxe en Lounge Deluxe XL zijn de meest luxe, en hebben extra lange bedden, een Nespresso apparaat, magnetron, luxe loungeset en bbq. Deze mooie stacaravans hebben ook een flatscreen en DVD speler. Stacaravan Lounge Deluxe XL is een extra lange en hoge stacaravan, en is nieuw in 2017.

Bij Vacanceselect kun je kiezen uit verschillende luxe stacaravans. De Moda stacaravans zijn bijna allemaal luxe stacaravans, net als de Premium stacaravan en stacaravans Smart en Deluxe.

Happy Camp verhuurt drie luxe stacaravans op Camping Bella Italia. De Happy Premium Suite is de meest luxe stacaravan en is nieuw sinds 2020. Deze stacaravan heeft o.a. verduisteringsgordijnen in de slaapkamers, een USB aansluiting, 2 bluetooth luidspeakers, een bbq, lounge set en een luie hangstoel op overdekte veranda.

Suncamp holidays heeft mooie luxe SunLodges: ruime, comfortabele en stijlvolle stacaravans. De SunLodges hebben allemaal extra lange en brede bedden, ruime douchecabines en mooie houten terrassen. De bedden in de SunLodge Aspen en SunLodge Redwood zijn 2,10 meter lang, en in de SunLodge Maple zijn de bedden 2,00 meter lang. Ook hebben ze de luxe stacaravans Iris, Mango Premium en Estivo Premium in hun aanbod.

Allcamps heeft veel stacaravans van verschillende organisaties in hun aanbod. Hierdoor kun je kiezen uit meerdere luxe stacaravans van o.a.: Albatross, Elle Vacanze, Go4Camp, Roan en Happy Camp.

Bij Estivotravel kun je luxe stacaravan Estivo Premium boeken. Deze stacaravan is vanaf 2021 nieuw op de camping en is geschikt voor 6 personen. De stacaravans zijn voorzien van airco, privé wifi, een smart tv en een relaxte loungebank. In de keuken staat een Nespresso koffiezetapparaat en vaatwasser. Buiten op de extra brede overdekte veranda is een relaxte loungehoek met sfeerverlichting.

TUI heeft de luxe stacaravans Iris en Girasole Suite (van de camping zelf) in hun aanbod opgenomen. De Girasole Suite is de nieuwste en meest luxe stacaravan.

De stacaravans van Albatross Reisen kun je bij Booking.com boeken. Stacaravan Jupiter is de meest luxe stacaravan. Deze stacaravan heeft 3 slaapkamers. Je kunt gebruikmaken van gedeelde barbecuefaciliteiten.

Bij Prijsvrij kun je stacaravan Acacia en Mimosa van de camping zelf boeken. Stacaravan Acacia is de meest luxe stacaravan en heeft met 3 slaapkamers ook de meeste ruimte.

LuxCamp heeft heel veel luxe en premium stacaravans. Ze hebben stacaravans van veel verschillende aanbieders, met onder andere de luxe stacaravans van Gebetsroither, Albatross, Elle Vacanze, Roan en Happy Camp. Ook hebben ze luxe stacaravan Mimosa (van de camping zelf) in hun aanbod.