Eurocamp

Stacaravans, safaritenten en een bungalow

Bij Eurocamp heb je de keuze uit 6 verschillende stacaravans, 2 safaritenten en een bungalow.

Stacaravans

De stacaravans van Eurocamp variëren van basic tot luxe, van 24 m² tot 40 m², met 2 of 3 slaapkamers, en tot max. 8 personen. Ze hebben 1 classic stacaravan en 5 luxe stacaravans. Alle stacaravans van Eurocamp zijn voorzien van een gedeeltelijk overdekt terras voor extra schaduw. Ook is bij alle stacaravans de eindschoonmaak inbegrepen.

Luxe stacaravans

Bij Eurocamp kun je kiezen uit 3 verschillende Premium stacaravans en 2 Ultimate stacaravans. De Premium stacaravans hebben 2 of 3 slaapkamers en grote overdekte terrassen, soms ook met een loungebank.

De meest luxe stacaravans zijn de Ultimate stacaravans, deze hebben 2 of 3 slaapkamers, een ruime woonruimte, moderne, stijlvolle keuken en een grote douche. In de keuken staat o.a. een Nespresso koffiezetapparaat, vaatwasser en broodrooster. Op het extra grote terras staan comfortabele banken.

De Ultimate stacaravan is inclusief beddengoed, handdoeken en opgemaakte bedden bij aankomst.

Safaritenten

Eurocamp heeft twee safaritenten, beide zijn stijlvol ingericht met een keuken met koel-vriescombinatie, koelbox, gasfornuis en grill. Op het half-overdekte buitenterras staat houten meubilair en zonnebedden. De safaritenten staan op een houten terras. Als je in een safaritent verblijft dan kun je gebruik maken van de sanitaire voorzieningen op de camping.

Bungalow

Bij Eurocamp kun je ook een 2 slaapkamer bungalow huren. Deze bungalow is geschikt voor max. 6 pers. (4 volw.) en heeft twee slaapkamers. Deze bungalow wordt door de andere aanbieders bungalow Oleandro genoemd.

Accommodatie overzicht Eurocamp:

  • 1 Classic stacaravan
  • 3 Premium stacaravans
  • 2 Ultimate stacaravans
  • 2 Safaritenten
  • 1 Bungalow

Plattegrond

Op de website van Eurocamp staat een plattegrond van Camping Bella Italia waarop je kunt zien waar de stacaravans, safaritenten en bungalows zich op de camping bevinden.

Boeken

Boek een stacaravan, safaritent of bungalow bij Eurocamp