Vacanceselect

Stacaravans, tenten, glamping, bungalows, appartementen en kampeerplaatsen

Bij Vacanceselect kun je kiezen uit meerdere stacaravans, bungalowtenten, glamping tenten, appartementen, bungalows en een losse kampeerplaats.

Stacaravans

Vacanceselect verhuurt wel 48 verschillende stacaravans op Camping Bella Italia. Van basic tot luxe, van 21 m² tot 34 m², met een of twee badkamers, en geschikt voor 4 tot 8 personen. Bij Vacanceselect kun je ook de stacaravans van buitenlandse aanbieders boeken. De keuze is groot en er zitten ook veel luxe stacaravans tussen.

Luxe stacaravans

Vacanceselect verhuurt meerdere luxe stacaravans op Camping Bella Italia. Stacaravans die allemaal net iets ruimer en luxer zijn, vaak met een extra grote overdekte veranda met luxe tuinmeubilair, loungebank of hangstoel. Sommige stacaravans zijn nog maar een paar jaar oud. Geniet bijvoorbeeld van een Nespresso of Dolce Gusto koffiezetapparaat, vaatwasser, satelliet TV, etc.

Aan de namen van de stacaravans kun je al zien dat het om mooie luxe stacaravans gaat. Zo kun je o.a. kiezen uit stacaravan Premium Suite, Lounge Deluxe, Solare Deluxe, Comfort Plus Lounge, Ultimate, Premium Relax en Premium Lounge.

Bungalowtenten & glamping

Vacanceselect verhuurt een bungalowtent van 25 m². In de bungalowtent zijn 2 slaapcabines en de bungalowtent is geschikt voor 5 personen.

Ben je op zoek naar meer luxe? Ze hebben ook twee mooie glamping tenten met douche en toilet. De tenten staan in zijn geheel op een houten vloer. Er zijn 2 slaapkamers in de glamping tenten, en er is plaats voor 4 of 5 personen.

Ook kun je bij Vacanceselect een Airlodge boeken, dit is een luxe glampingtent met twee verdiepingen. De tent is 24 m², waarvan 12 m² beneden en 12 m² boven. De Airlodge is geschikt voor maximaal vier personen en er is een badkamer met douche, toilet en een wastafel aanwezig. De kinderen slapen beneden in een bedstede en de ouders hebben de bovenverdieping met een open raam om naar de sterrenhemel te kijken.

Bungalows en appartementen

Bij Vacanceselect kun je verder nog bungalow Oleandro en alle zes appartementen boeken.

  • Oleandro (bungalow)
  • Lavanda (appartement)
  • Ortensia (appartement)
  • Primula (appartement)
  • Verbena (appartement)
  • Glicine (appartement)
  • Ibisco (appartement)

Kampeerplaats

Je kunt ook een losse kampeerplaats bij Vacanceselect boeken.

Boeken

Boek een stacaravan, bungalowtent, glamping tent, kampeerplaats, bungalow of appartement bij Vacanceselect