Estivotravel

Luxe stacaravans

estivotravel stacaravan estivo premium camping bella italiaBij Estivotravel kun je de gloednieuwe stacaravan Estivo Premium boeken. Deze luxe stacaravan is vanaf 2021 nieuw op Camping Bella Italia.

De stacaravan is 35 m², heeft 3 slaapkamers en is geschikt voor 6 personen. Er is een badkamer met douche en toilet, en nog een apart toilet.

De stacaravan is voorzien van airco, privé wifi en een smart tv. In de keuken staat een Nespresso koffiezetapparaat en vaatwasser. Buiten op de extra brede overdekte veranda staat een relaxte loungehoek met sfeerverlichting.

  • Stacaravan Estivo Premium (nieuw sinds 2021)

Plaats-garantie

De 12 Estivo Premium stacaravans staan vlakbij het shopping centrum van de camping. Als je een voorkeur hebt voor een plaats, dan kun je een stacaravan met plaats-garantie boeken voor 75 euro.

Kies hiervoor op de plattegrond het nummer van jouw voorkeur en vul dit nummer in in het opmerkingenveld bij je boeking. Als de plaats-garantie niet mogelijk is dan krijg je je 75 euro weer terug.

Nog meer luxe stacaravans

Behalve de nieuwe stacaravan van Estivotravel zelf, verhuren ze ook de luxe stacaravans Happy Premium Suite en stacaravan Lux (beide nieuw in 2020).

Boeken

Boek een luxe stacaravan bij Estivotravel