Alle stacaravans

Groot aanbod

Er zijn veel organisaties die stacaravans verhuren op Camping Bella Italia. Hieronder vind je een lijst van de organisaties met een beknopte beschrijving van hun aanbod.

Reisorganisaties

Gustocamp heeft 6 verschillende luxe stacaravans op Camping Bella Italia. Stacaravans voor 6 of 7 personen en met 2 of 3 slaapkamers. De 2 Lounge Deluxe stacaravans zijn de meest luxe. Ook hebben ze een baby stacaravan, deze stacaravan heeft een volledig ingerichte babykamer, en een overdekt terras met soft play area.

Happy Camp heeft 4 mooie stacaravans op Camping Bella Italia: 1 basic stacaravan en 3 luxe stacaravans. De basic stacaravan heeft 2 slaapkamers en de luxe stacaravans hebben 3 slaapkamers. Stacaravan Happy Premium Suite is de meest luxe stacaravan en is nieuw sinds 2020.

Suncamp heeft mooie luxe SunLodges op Camping Bella Italia. SunLodges zijn ruime, comfortabele en stijlvolle stacaravans met extra grote bedden, ruime douchecabines en mooie houten terrassen. Een aantal SunLodges zijn nieuw in 2024. Ook hebben ze luxe stacaravan Iris en Premium Plus in hun aanbod.

TUI heeft de stacaravans van de camping zelf in hun aanbod: 4-kamer stacaravan Iris en 4-kamer stacaravan Girasole Suite.

Bij Eurocamp heb je de keuze uit 6 verschillende stacaravans. De stacaravans variëren van basic tot luxe, van 24 m² tot 40 m², met 2 of 3 slaapkamers, en tot max. 8 personen. Ze hebben 1 classic stacaravan en 5 luxe stacaravans.

LuxCamp heeft heel veel stacaravans in hun aanbod, van classic, luxe, tot premium stacaravans. LuxCamp biedt onder andere de stacaravans aan van Elle Vacanze, Gebetsroither, Albatross, Roan en Happy Camp. En ze hebben ook stacaravan Mimosa (van de camping zelf) in hun aanbod.

Bij Estivotravel kun je stacaravan Estivo Premium boeken. Deze stacaravan is vanaf 2021 nieuw op de camping. De luxe stacaravan is 35 m², heeft 3 slaapkamers en is geschikt voor 6 personen. Er is een badkamer met douche en toilet, en nog een apart toilet. De stacaravans zijn voorzien van airco, privé wifi, een smart tv en een relaxte loungebank.

Bij Vacanceselect kun je kiezen uit wel 48 verschillende stacaravans. Van basic tot luxe, van 21 m² tot 34 m², met een of twee badkamers, en geschikt voor 4 tot 8 personen. Er zitten ook veel luxe stacaravans tussen. Je kunt bij Vacanceselect ook de stacaravans van buitenlandse aanbieders boeken.

Bij ANWB Camping kun je stacaravan Acacia van de camping zelf boeken. Deze stacaravan is 32 m² en heeft 2 slaapkamers. De stacaravan is voorzien van een houten terras met tuinmeubels.

Albatross Reisen heeft één stacaravan met 2 slaapkamers en twee stacaravans met 3 slaapkamers. De stacaravans hebben een overdekte houten veranda met eethoek, een kitchenette en een badkamer.

Victoria Mobile Home heeft een stacaravan van 24 m² met 2 slaapkamers. Op de slaapbank in de woonkamer kunnen nog 2 personen slapen. Verder is er een eethoek en volledig uitgeruste keuken met o.a. een kookplaat, magnetron en een koelkast.

Bij Booking.com kun je kiezen uit twee verschillende stacaravans. De stacaravans hebben allebei drie slaapkamers en zijn 30 m² en 34 m². De stacaravan van 34 m² is een luxe stacaravan.

Allcamps heeft heel veel stacaravans van andere organisaties in hun aanbod. Hierdoor is de keuze groot als je een stacaravan zoekt bij Allcamps. Je kunt kiezen uit meerdere basic en luxe stacaravans. Allcamps biedt stacaravans aan van: Albatross, Elle Vacanze, Go4Camp, Roan en Happy Camp.

Bij Prijsvrij kun je stacaravan Acacia en Mimosa van de camping zelf boeken. De stacaravans zijn voorzien van airconditioning en een hebben een overdekt terras. Er zijn respectievelijk 2 of 3 slaapkamers in de stacaravan aanwezig.