Alle stacaravans

Groot aanbod

Er zijn veel organisaties die stacaravans verhuren op Camping Bella Italia. Hieronder vind je een lijst van de organisaties met een beknopte beschrijving van hun aanbod.

Reisorganisaties

Roan Camping Holidays heeft 5 verschillende luxe stacaravans op Camping Bella Italia. De stacaravans zijn voor maximaal 6 à 7 personen en hebben 2 of 3 slaapkamers. Alle stacaravans hebben een bedrekje voor peuters. In 2018 heeft Roan 2 nieuwe luxe stacaravans: stacaravan Excellent met afwasmachine, en stacaravan Excellent Lounge (met loungebank en luxe zweefparasol).

Happy Camp heeft 5 mooie stacaravans op Camping Bella Italia: 1 standaard stacaravan, 2 luxe stacaravans, en de 2 luxe stacaravans van de camping zelf. De stacaravans hebben 2 of 3 slaapkamers en zijn voor 6 tot 7 personen.

Suncamp holidays heeft mooie luxe SunLodges op Camping Bella Italia. SunLodges zijn ruime, comfortabele en stijlvolle stacaravans. De SunLodges hebben extra grote bedden, ruime douchecabines en mooie houten terrassen. Ook hebben ze luxe stacaravan Mimosa  in hun aanbod. Kamperen in luxe!

Selectcamp heeft 3 mooie stacaravans op Camping Bella Italia. Ze hebben 1 basic/comfort stacaravans en 2 luxe stacaravans. Op de site van Selectcamp is een plattegrond van Camping Bella Italia waarop je kunt zien waar de gewone en luxe stacaravans van Selectcamp zich precies op de camping bevinden.

Neckermann heeft de stacaravans van de camping zelf in hun aanbod. De stacaravans variëren in grootte en inrichting, en zijn allemaal luxe stacaravans.

Homair heeft 4-6 persoons stacaravan ‘Villa Airco’ op Camping Bella Italia. Deze stacaravan heeft 2 slaapkamers en een slaapbank in de woonkamer. De slaapbank is niet geschikt voor personen vanaf 15 jaar.

Bij TUI kun je de stacaravans van Human Travel boeken. Je kunt kiezen uit twee type stacaravans. Allebei de stacaravans zijn geschikt voor max. 5 personen en zijn voorzien van twee slaapkamers.

Go4Holiday heeft heel veel stacaravans in hun aanbod, van classic, luxe, tot premium stacaravans. Go4Holiday biedt onder andere de stacaravans aan van Elle Vacanze, Gebetsroither, Albatross, Roan en Happy Camp. En ze hebben ook stacaravan Mimosa (van de camping zelf) in hun aanbod.

Go4Camp heeft 5 verschillende stacaravans op Camping Bella Italia: 1 basic en 4 luxe stacaravans. De meest luxe zijn de Excellent stacaravans, deze zijn nieuw in 2018.

Gustocamp heeft 6 verschillende luxe stacaravans op Camping Bella Italia. Stacaravans voor 6 of 7 personen en met 2 of 3 slaapkamers. De 2 Lounge Deluxe stacaravans zijn de meest luxe. Ook hebben ze een baby stacaravan, deze stacaravan heeft een volledig ingerichte babykamer, en een overdekt terras met soft play area.

TUI heeft de stacaravans van de camping zelf in hun aanbod: 3-kamer stacaravan Mimosa, 4-kamer stacaravan Acacia en 4-kamer stacaravan Girasole Suite.

Allcamps heeft heel veel stacaravans van andere organisaties in hun aanbod. Hierdoor is de keuze groot als je een stacaravan zoekt bij Allcamps. Je kunt kiezen uit meerdere basic en luxe stacaravans. Allcamps biedt stacaravans aan van: Albatross, Elle Vacanze, Go4Camp, Roan en Happy Camp.

Bij ANWB Camping kun je stacaravan Acacia van de camping zelf boeken. Deze stacaravan is 32 m² en heeft 2 slaapkamers. De stacaravan is voorzien van een houten terras met tuinmeubels.