Alle stacaravans

Groot aanbod

Er zijn veel organisaties die stacaravans verhuren op Camping Bella Italia. Hieronder vind je een lijst van de organisaties met een beknopte beschrijving van hun aanbod.

Reisorganisaties

Gustocamp heeft 6 verschillende luxe stacaravans op Camping Bella Italia. Stacaravans voor 6 of 7 personen en met 2 of 3 slaapkamers. De 2 Lounge Deluxe stacaravans zijn de meest luxe. Ook hebben ze een baby stacaravan, deze stacaravan heeft een volledig ingerichte babykamer, en een overdekt terras met soft play area.

Bij Estivo Travel kun je stacaravan Estivo Premium boeken. Deze stacaravan is vanaf 2021 nieuw op de camping. De luxe stacaravan is 35 m², heeft 3 slaapkamers en is geschikt voor 6 personen. Er is een badkamer met douche en toilet, en nog een apart toilet. De stacaravans zijn voorzien van airco, privé wifi, een smart tv en een relaxte loungebank.

Suncamp holidays heeft mooie luxe SunLodges op Camping Bella Italia. SunLodges zijn ruime, comfortabele en stijlvolle stacaravans. De SunLodges hebben extra grote bedden, ruime douchecabines en mooie houten terrassen. Ook hebben ze luxe stacaravan Mimosa  in hun aanbod. Kamperen in luxe!

Allcamps heeft heel veel stacaravans van andere organisaties in hun aanbod. Hierdoor is de keuze groot als je een stacaravan zoekt bij Allcamps. Je kunt kiezen uit meerdere basic en luxe stacaravans. Allcamps biedt stacaravans aan van: Albatross, Elle Vacanze, Go4Camp, Roan en Happy Camp.

Bij Vacanceselect kun je kiezen uit heel veel verschillende stacaravans. Van basic tot luxe, van 21 m² tot 34 m², met een of twee badkamers, en geschikt voor 4 tot 8 personen.

Bij TUI kun je de stacaravans van Human Travel boeken. Je kunt kiezen uit twee type stacaravans. Allebei de stacaravans zijn geschikt voor max. 5 personen en zijn voorzien van twee slaapkamers.

Go4Holiday heeft heel veel stacaravans in hun aanbod, van classic, luxe, tot premium stacaravans. Go4Holiday biedt onder andere de stacaravans aan van Elle Vacanze, Gebetsroither, Albatross, Roan en Happy Camp. En ze hebben ook stacaravan Mimosa (van de camping zelf) in hun aanbod.

TUI heeft de stacaravans van de camping zelf in hun aanbod: 3-kamer stacaravan Mimosa, 4-kamer stacaravan Acacia en 4-kamer stacaravan Girasole Suite.

Bij ANWB Camping kun je stacaravan Acacia van de camping zelf boeken. Deze stacaravan is 32 m² en heeft 2 slaapkamers. De stacaravan is voorzien van een houten terras met tuinmeubels.

Bij Booking.com kun je de stacaravans van Albatross Reisen boeken. Er is één stacaravan met 2 slaapkamers en twee stacaravans met 3 slaapkamers. De stacaravans hebben een overdekte houten veranda met eethoek, een kitchenette en een badkamer.

De stacaravans van Victoria Mobile Home kun je bij Booking.com boeken. De stacaravans zijn 24 m² en hebben 2 slaapkamers. Op de slaapbank in de woonkamer kunnen nog 2 personen slapen. Verder is er een eethoek en volledig uitgeruste keuken met o.a. een kookplaat, magnetron en een koelkast.

Bij Prijsvrij kun je stacaravan Acacia en Mimosa van de camping zelf boeken. De stacaravans zijn voorzien van airconditioning en een hebben een overdekt terras. Er zijn respectievelijk 2 of 3 slaapkamers in de stacaravan aanwezig.

Bij Booking.com kun je kiezen uit twee verschillende stacaravans. De stacaravans hebben allebei drie slaapkamers en zijn 30 m² en 34 m². De stacaravan van 34 m² is een luxe stacaravan.