Locatie en plattegrond

Locatie

Camping Bella Italia ligt aan het Gardameer, in het plaatsje Peschiera del Garda.

Plattegrond

Klik op de afbeelding om de plattegrond van de camping te bekijken.

plattegrond-camping-bella-italia

Veel aanbieders hebben ook een eigen plattegrond van Camping Bella Italia op hun website. Op deze plattegrond staat dan meestal aangegeven waar de door hun verhuurde accomodaties of staanplaatsen zich op de camping bevinden. Het is handig om ook deze plattegrond even te bekijken, zodat je een idee hebt waar je op de camping komt te staan.

Plattegrond voor kinderen

krokodilCamping Bella Italia heeft de camping onderverdeeld in gebieden met steeds een voor kinderen herkenbaar symbool, zoals een vis, olifant, octopus, schildpad, konijn, etc. Op de camping zie je deze symbolen ook steeds aangegeven per gebied. Op de camping bij de receptie kun je een plattegrond ophalen voor kinderen, de Baby Map. Het leuke van deze Baby Map is, dat je op deze plattegrond de camping opgedeeld ziet in die specifieke gebieden met hun symbool. Zo kunnen kleine kinderen hun kampeerplek ook makkelijk terugvinden.

De Baby Map:

baby-map-camping-bella-italia

Direct boeken

Op de camping zijn veel aanbieders van ingerichte stacaravans, tenten, appartementen en bungalows. Bekijk alle aanbieders en boek direct jouw vakantie naar Camping Bella Italia.