Stacaravans

Stacaravans op Camping Bella Italia

Op Camping Bella Italia staan veel stacaravans van verschillende organisaties. Als je in een stacaravan wilt verblijven dan is het slim om meerdere organisaties te vergelijken. Er worden namelijk veel verschillende soorten stacaravans aangeboden.

Soorten stacaravans

Er zijn stacaravans voor 4 tot 7 personen, met 2 of 3 slaapkamers, met stapelbedden of bedden naast elkaar, inclusief en exclusief airco (als het exclusief is, dan kost de airco meestal ongeveer 5 euro per dag).

Als je met pubers reist dan kan het handig zijn om een stacaravan te nemen met 2 badkamers.

Ga je voor wat meer luxe, kijk dan bij de Luxe stacaravans. Reis je met een baby, dan is de Baby Stacaravan een aanrader.

Bedlinnen

Bij veel reisorganisaties kun je bedlinnen, handdoeken en keukenlinnen huren, de prijzen en het aanbod varieert per organisatie.

Inrichting

De keukeninrichting en grootte van de koelkast varieert per stacaravan en/of reisorganisatie. Ben je tevreden met een kleine koelkast met klein vriesvakje met deurtje boven in het koeldeel, of geef je de voorkeur aan een hoge koelkast met een apart vriesvak boven op het koelgedeelte? Let hier op bij het boeken om teleurstelling te voorkomen.

Als je wat langer bent dan is het de moeite om de lengte van de bedden te bekijken, zo hebben een aantal luxe stacaravans langere bedden dan de standaard stacaravans.

Kijk goed rond wat er allemaal is, en vind jouw ideale stacaravan.

Boeken