Camping Gardameer

Camping Gardameer

Camping Gardameer meisje op steigerCamping Bella Italia is één van de grootste campings aan het Gardameer. De camping ligt tegen het Gardameer aan, vanaf de camping loop je zo het strand op. Het strand is een kiezelstrand. De kiezelstenen zijn klein en glad, maar in het meer liggen niet overal stenen, dus waterschoenen zijn niet noodzakelijk. In de zomer kunnen de stenen op het strand wel erg heet worden, dus dan moet je snel met je blote voeten eroverheen lopen en het water in 😉

Het meer is ideaal voor kinderen, het loopt langzaam af, en je kunt een behoorlijk stuk het meer in lopen voordat het echt zo diep is dat je niet meer kunt staan.

Wil je kamperen op een camping Gardameer, dan is Camping Bella Italia de ideale camping.

4 sterren camping Gardameer

uitzicht vanaf een camping aan het gardameerCamping Bella Italia is een 4 sterren camping, met een gemiddelde beoordeling van 7,8 op Zoover. De camping is geschikt voor alle leeftijden, heeft een Aquapark en een eigen strand aan het Gardameer. Op de camping zijn diverse restaurants, een supermarkt, en er is animatie voor alle leeftijden.

Zoek je een leuke camping Gardameer? Boek een vakantie op Camping Bella Italia!

Gardameer

zwemmen op een camping aan het gardameerHet Gardameer is niet alleen populair omdat dit het grootste en schoonste meer van Italië is. Maar ook omdat deze zonnige Italiaanse regio voor ieder wat te bieden heeft. Het Gardameer is ideaal voor watersporters, maar rondom het Gardameer komen ook de cultuur- en natuurliefhebbers aan hun trekken. Er staan veel campings rond het Gardameer, geniet van een heerlijke vakantie op een camping Gardameer.

Leuke stadjes en mooie steden

Valeggio sul Mincio in de buurt van het GardameerLeuke stadjes in de buurt zijn Lasize en Sirmione. Sirmione ligt op een schiereiland dat het Gardameer inloopt. Lasize is een cultuur historisch stadje met een eigen stadsmuur en een mooi kasteel. Mooie steden iets verder weg, maar ook makkelijk te bezoeken zijn Verona, Venetië en Milaan.

Verblijf op deze mooie camping, Gardameer zorgt voor een heerlijke vakantie.

Camping Gardameer boeken

Peschiera del Garda aan het GardameerCamping Bella Italia ligt direct aan het Gardameer, op deze camping zijn veel aanbieders van ingerichte stacaravans, tenten, appartementen en bungalows.

Een andere leuke camping Gardameer is Camping Altomincio Family Park. Deze camping ligt zo’n 7 km ten zuiden van het Gardameer. Als je graag in de buurt van het Gardameer wilt kamperen, maar wel uit de drukte van het Gardameer dan is Camping Altomincio Family Park een aanrader.

Nog meer campings aan het Gardameer

Geniet van een heerlijke vakantie op een camping aan het Gardameer.