Alle stacaravans

Groot aanbod

Er zijn veel organisaties die stacaravans verhuren op Camping Bella Italia. Hieronder vind je een lijst van de organisaties met een beknopte beschrijving van hun aanbod.

Reisorganisaties

Happy Camp heeft 5 mooie stacaravans op Camping Bella Italia: 1 standaard stacaravan, 2 luxe stacaravans, en de 2 luxe stacaravans van de camping zelf. De stacaravans hebben 2 of 3 slaapkamers en zijn voor 6 tot 7 personen.

Suncamp holidays heeft mooie luxe SunLodges op Camping Bella Italia. SunLodges zijn ruime, comfortabele en stijlvolle stacaravans. De SunLodges hebben extra grote bedden, ruime douchecabines en mooie houten terrassen. Ook hebben ze luxe stacaravan Mimosa en Moda Plus in hun aanbod. Kamperen in luxe!

Selectcamp heeft 3 mooie stacaravans op Camping Bella Italia. Ze hebben 1 basic/comfort stacaravans en 2 luxe stacaravans. Op de site van Selectcamp is een plattegrond van Camping Bella Italia waarop je kunt zien waar de gewone en luxe stacaravans van Selectcamp zich precies op de camping bevinden.

Vrij Uit heeft stacaravans van meerdere organisaties in hun aanbod. Zo hebben ze de stacaravans van de camping zelf, Happy Camp en Albatross. De stacaravans variëren in grootte en inrichting, en van standaard tot luxere stacaravans.

Homair heeft 4-6 persoons stacaravan ‘Villa Airco’ op Camping Bella Italia. Deze stacaravan heeft 2 slaapkamers en een slaapbank in de woonkamer. De slaapbank is niet geschikt voor personen vanaf 15 jaar.

Allcamps heeft heel veel stacaravans van andere organisaties in hun aanbod. Hierdoor is de keuze groot als je een stacaravan zoekt bij Allcamps. Je kunt kiezen uit meerdere basic en luxe stacaravans. Allcamps biedt stacaravans aan van: Albatross, Elle Vacanze, Go4Camp, Roan en Happy Camp.

Roan Camping Holidays heeft 3 verschillende luxe stacaravans op Camping Bella Italia. De stacaravans zijn voor maximal 6 à 7 personen en hebben 2 of 3 slaapkamers. Alle stacaravans hebben een bedrekje voor peuters.

Go4Camp heeft 3 verschillende stacaravans op Camping Bella Italia: 1 basic en 2 luxe stacaravans.

Go4Holiday heeft heel veel stacaravans in hun aanbod, van classic, luxe, tot premium stacaravans. Go4Holiday biedt onder andere de stacaravans aan van Elle Vacanze, Gebetsroither, Albatross, Roan en Happy Camp. En ze hebben ook stacaravan Mimosa (van de camping zelf) in hun aanbod.

Gustocamp heeft 5 verschillende luxe stacaravans op Camping Bella Italia. Stacaravans voor 6 of 7 personen, met 2 of 3 slaapkamers, een luxe stacaravan en een baby stacaravan.

TUI heeft 3-kamer stacaravan Mimosa in hun aanbod.

Canvas Holidays heeft 5 mooie stacaravans op Camping Bella Italia. Ze hebben 2 gewone stacaravans en 3 luxe. Alle stacaravans hebben 2 slaapkamers en zijn geschikt voor maximaal 6 personen. De luxe Moda 3 stacaravan heeft 3 slaapkamers en is ideaal wanneer je met oudere kinderen op vakantie gaat of wanneer je houdt van extra ruimte.