Luxe stacaravans

Luxe stacaravans op Camping Bella Italia

Wil je meer luxe en comfort dan een basic of standaard stacaravan? De meeste reisorganisaties hebben ook luxe stacaravans in hun aanbod. Met net even dat beetje meer, zoals o.a. betere bedden, grotere koelkast, Nespresso apparaat, meer m², luxe loungeset, afwasmachine, magnetron, satelliet tv, etc.

De luxe stacaravans hebben allemaal een trendy en luxe interieur. De extra’s verschillen per organisatie, dus het is slim om even goed rond te kijken voodat je een luxe stacaravan boekt.

Luxe stacaravans per organisatie

Happy Camp heeft 4 luxe stacaravans op Camping Bella Italia. Ten eerste de Happy Premium en Happy Plus, deze stacaravans hebben 3 slaapkamers en zijn luxe ingericht. Ook kun je bij Happy Camp de 2 luxe stacaravans van de camping zelf boeken: stacaravan Mimosa en stacaravan Acacia.

Suncamp holidays heeft mooie luxe SunLodges: ruime, comfortabele en stijlvolle stacaravans. De SunLodges hebben allemaal extra lange en brede bedden, ruime douchecabines en mooie houten terrassen. De bedden in de SunLodge Aspen en SunLodge Redwood zijn 2,10 meter lang, en in de SunLodge Maple zijn de bedden 2,00 meter lang. Ook hebben ze luxe stacaravan Moda Plus en stacaravan Mimosa in hun aanbod.

Selectcamp heeft 2 luxe stacaravans op Camping Bella Italia. De Stacaravan Deluxe is een extra brede stacaravan met 3 slaapkamers, en heeft meer weg van een luxe zomerhuis. Stacaravan Exclusive Bella Italia is het nieuwste type van Selectcamp en heeft 2 slaapkamers. Dit is de luxere uitvoering van de Stacaravan Deluxe en heeft o.a. een Nespresso apparaat.

Vrij Uit heeft stacaravans van meerdere organisaties in hun aanbod. Zo hebben ze dus ook meerdere luxe stacaravans. Met onder andere luxe stacaravan Mimosa van de camping zelf, en de luxe stacaravans van Happy Camp en Albatross.

Allcamps heeft veel stacaravans van verschillende organisaties in hun aanbod. Hierdoor kun je kiezen uit meerdere luxe stacaravans van o.a.: Albatross, Elle Vacanze, Go4Camp, Roan en Happy Camp.

Roan Camping Holidays heeft verschillende luxe stacaravans op Camping Bella Italia. De drie slaapkamer stacaravan Excellent is de meest luxe, met een hoge koelkast, magnetron, en Satelliet TV met Nederlandse zenders. De Excellent is een echt paradepaardje!

Go4Camp heeft 2 luxe stacaravans: stacaravan Casa Adria en stacaravan Excellent. Casa Adria heeft 2 slaapkamers en is geschikt voor 6 personen. Verder is er in de stacaravan een hoge koelkast, barbecue en koffiezetapparaat aanwezig. De Excellent is nog luxer met 3 slaapkamers, satelliet-TV (met Nederlandse zenders) en een half overdekte veranda van 15m².

Go4Holiday heeft heel veel luxe en premium stacaravans. Ze hebben stacaravans van veel verschillende aanbieders, met onder andere de luxe stacaravans van Gebetsroither, Albatross, Elle Vacanze, Roan en Happy Camp. Ook hebben ze luxe stacaravan Mimosa (van de camping zelf) in hun aanbod.

Gustocamp heeft verschillende luxe stacaravans op Camping Bella Italia. De stacaravans hebben 2 of 3 slaapkamers en zijn geschikt voor maximaal 6 of 7 personen. Stacaravan Lounge Deluxe is de meest luxe, en heeft extra lange bedden, een Nespresso apparaat, luxe loungeset en bbq. Deze trendy stacaravan heeft ook een flatscreen en DVD speler.

TUI heeft ook luxe stacaravan Mimosa (van de camping) in hun aanbod opgenomen.

Canvas Holidays heeft 3 luxe stacaravans op Camping Bella Italia. De luxe Moda stacaravans zijn uitgerust met een grote koelkast met apart vriesgedeelte, magnetron, gasbarbecue, bluetooth speaker (voor mobiel/tablets), koffiezetapparaat, en broodrooster. Alle stacaravans hebben 2 slaapkamers en zijn geschikt voor maximaal 6 personen. De luxe Moda 3 stacaravan heeft 3 slaapkamers en is ideaal wanneer je met oudere kinderen op vakantie gaat of wanneer je houdt van extra ruimte.